Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nde ağırladı. Şehrin gelecek vizyonuna dair eserler üretmeye devam edeceklerini kaydeden Göksu, merkez ve çalışmalarla ilgili Yılmaz’a bilgi verdi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, şehre dair yaptığı çalışmalarla Esenler’e değer katan Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nde ağırladı. Programa AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanı Dr. Coşkun Yılmaz, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik, Sadettin Ökten Şehir ve Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, yazar Ümit Meriç, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, bilim kurulu üyeleri ve Esenler Belediye başkan yardımcıları da katıldı. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde Göksu ve beraberindekilerle yürüyüş yapan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek keyifli anlar yaşadı.

Yeni eserler üreteceğiz

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz’ı şehirlerimizin tarihi, kültürel, sosyolojik, teknolojik ve insani yönlerini ele alan ve bu doğrultuda fikirler üreten Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezimizde ağırladık.

Şehre dair gelecek vizyonumuzla yola devam ederek yeni eserler için bilim kurulumuzla ve çok kıymetli hocalarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’ye, bilim kurulu üyelerimize ve değerli hocalarımıza, bu anlamlı ziyaret ve buluşma için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kent sosyolojisine dair verimli bir sohbetti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Esenler Belediyemizin ihya ettiği Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nde, aralarında ülkemizin yetiştirdiği çok kıymetli münevverlerinin de bulunduğu güzide bir toplulukla hoş sohbet bir ortamda bir araya geldik. Esenler Belediyemizin başarılı hizmetlerinin yanı sıra kent sosyolojisi üzerine verimli ve keyifli bir sohbet yaptık. Ev sahipliği için Esenler Belediye Başkanımız Sayın Tevfik Göksu’ya, fikirleri ve muhabbetleri için tüm katılımcılara teşekkür ederim” diye konuştu.